Vecka 35, Love

Idag är jag på 34+5 ,inte allt för långt kvar nu!Såg även att det va en HEl vecka sen jagskrev nått.Skäms på mig! Lite update i info och bilder :)



Ett par dagar sen bilden togs,Älskar magen massor trots att den är ivägen och ALLTING gör ont.Jag håller ut.



Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

 

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka "ska bebisen aldrig komma ut?". Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

 

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

 

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!



Idag är det mijonbingon :) Ser jag fram emot!

 

 

 

 

Ekonomin

Får inte den jävla ekonomin att gå ihop denna månad, jag ORKAR inte!!Fan också. Hur skall allt gå egentligen!?

Morot

Tuggar på en morot,Vaknade för en timme sen kanske, gick och la mig runt halv 7 imorse,Duktiga jag gillar att vända på dygnen. Duktigt.Elller inte. Idag händer det inte mkt. Försöker härda ut tills på Torsdag!



Life

Livet ja, Det är fan inte lätt nu skall jag säga, men jag försöker ta en dag i taget, Om folk bara visste hur vi egentligen har det.



Ja tiden går sakta

Ja jag tycker tiden går så sjukt långsamt just nu, jag vet inte varför.Men jag gillar det inte.

Gravid vecka 33

Bebisen

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

 

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.

 

När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Bebisen har sannolikt valt en förlossningsposition nu och ligger antingen med huvudet nedåt eller uppåt (sätesbjudning). När barnmorskan känner på din mage så kan hon känna hur barnet ligger och eventuellt försöka vända det om det ligger med stjärten först.

 

Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.

 

Ögonen är öppna under vakenperioderna och färgen på dem är vanligen blå, oberoende av vad den permanenta färgen senare kommer att bli, då pigmenteringen inte är färdigutvecklad. Den slutliga pigmenteringen kräver att ögonen utsätts för ljus och sker vanligen inom några veckor från förlossningen.

Du

Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!

 

Produktionen av röda blodkroppar har nu börjat komma ikapp och blodbristen och andfåddheten som du kanske upplevde tidigare börjar avtaga under den här perioden.

 

 

JävlaFuckingJävlaSkit!

Idag hatar jag mitt liv, eller a dom senaste dagarna har vart jobbiga!Maten trynar och nu finns det faktiskt inget kvar att äta varken i frys eller skafferi!!Vad gör man? Håller ut tills på torsdag?Då sambon får sin lön? Har fått i mig 3 katrinplommon idag och mår åt helvete dåligt! Jävla skit ! Alltid händer det något när man väl lagt undan pengar!!!Så står man där med tomma händer sen.SÅ trött på allt idag! och lär vara tills på TORSDAG! DÖDA MIG!


Godnatt!

Coke is my drug

Ja lite så känns det, bara jag har cola eller typ julmust så är jag GLAD,Fler som känner så?

Idag har bebis bråkat med mig, massa sparkar på dom trevligaste ställen:) Men jag passa på och klappa lite på snuttans fot som hon tryckte ut tidigare:) Så liten och go,Fick mig en spark,vet inte om det kittlades (A)??Eller så blev hon bara allmänt trött på att bli pillad på lilla fossingen.

Jag får blogga mer imorgon:)! Tror jag skall ställa mig och paketera in en julklapp till nu som kom hem från yves rocher idag:).

Hörs imorgon kära mammor ,Blivande mammor och ni andra säklart:) Skoj att så många hittat min blogg!

Lämna gärna ett avtryck om du vart här och kikat;)

Dessa December-barn

Jag har tänkt en del på december barn, vuxna med för den delen.Det kan inte vara skoj att fylla år på årets sista månad,När man får göra allting sist. Moppe sist av alla,Och den har du ingen nytta av i dec liksom?,Köpa cigg sist av alla?(lagligt då) nu för tiden får ju 10åringar tag i skiten hur lätt som helst, Tyvär!!!!Ut på krogen sist av alla och systemet sist av alla. Självklart kan man komma runt det också men kan inte vara kul! Själv är jag född i Januari så jag har alltid vart en av dom "första" att göra saker, Sen så anpassade man umgånget efter det tills ens "bästis" eller "närmare" kompis fick dra ut på krogen. Sen detta med jul, Fyller man nära inpå eller precis efter , kan man räkna med massor av julklappar då? När alla köpt så mkt grejer inför jul att dom är panka, eller blir man tvungen att "nöja" sig, just för att det snart är jul eller vart? SUGER i mina öron!Faktiskt!! *Som tur är hinner alla få lönning innan jag fyller år i januari ;) så jag har aldrig känt av nått. Hoppas hoppas att lill-skruttan i magen stanar inne minst 3-4 veckor till!!!Så vi kommer till vecka 37 iaf och förhoppningsvis slipper stanna på Sjukhuset! Jag vill hem direkt och börja gro in den nya familjen, det nya, underbara men förjäviga livet . Nu tror jag faktiskt bara att livet kan bli bättre.Ärligt. Att skaffa barn är det bästa beslut vi tagit!




Header-U get money

Finns det något som är duktig på att göra headers? Ev har photshop som har lust att fixa en åt mig?Länkning till din blogg kanske funkar?

HELP!




Varm jävla vinter

JA! Vafan är det fortfarande plusgrader ute för? Jag vill ha SNÖ!! Ge mig massor utav snö!Jag vill ut och pölsa,kasta snöbollar,Ev göra en snöängel eller två trots att jag antagligen inte hade kommit upp igen. Julen är inte alls långt borta nu och jag tycker det är skit-tråkigt att snön inte kommit! Känns inte som det är någon mening med att fira jul.Låter kanske löjligt men jag kan inte vaa det enda som känner så?

Iaf!!!Idag står lite "röjning" på schemat, tänkte flytta in en byrå i klädkammarn så vi får lite mer plats i sovrummet:) Sen ställa allt som skall ner i källarn i något härna så sambon får bära ner det.Och till sist ställa mi goch diska,Blir npg en vända med dammsugarn också!Lika bra!

Någon som skall ha det lika roligt som jag idag;)?

JA,snart är det nyår också! Förra året såg man ut såhär!Färg på kroppen och ptjaa allmänt "lätt".





Stanna inne bebis!

Ja jag minns faktiskt inte vad jag skrev i föregående inlägg mer än att jag skulle skriva lite mer om vad som skedde häromdagen.Och jaaa, jag vet jag är urkass på att uppdatera när jag ska!

Känner mig lite disträ och borta i huvudet och minns knappt något faktiskt. Dom senaste 3 dagarna har jag i princip sovit bort.Jag äter och sover mestadels nu,Fast ändå inte.

Jag ringde in till spec-förlossningen på Östa sjukhuset runt 22 tiden häromdagen och "klagade" på mina sammandragningar/förvärkar som hållt i sig i 2 veckor nu, Den senaste veckan har dom blivit kraftsammare och gör ONT,Har en hemsk molnande mensvärk som vägrade ge med sig trots kokheta bad och alvedon. Så i , ja vad fan blir det!? Söndags när förvärkarna höll i sig från morron till morron dagen efter bestämde jag mig sedan på måndagskvällen (22.00) att rnga in,Förklarade läget och dom ville jag skulle åka in med en gång så dom kunde titta på mig.Sagt och gjort och väl framme så körde dom ctg och sedan undersökning(vaginal) för att kolla livmodertappen osv. Den hade "krymt" nästan 3 cm sen senast jag va inne för förvärkar, Den är alltså nere på ca 2, cm nu. Den påverkas med andra ord av alla SM och FV.Jag vet att hon prata på väldigt mkt om allt möjligt,minns inte så mkt faktiskt. Är som jag glömt allt. Minns bara att hon sa att det är VÄLDIGT viktigt att jag åker in med en gång nästa gång detta händer igen.

Flummigt inlägg men jag minns faktiskt inte mer,Sorry.

Våran lilla tjej vill titta ut innan 40 veckor gången iaf, så mkt vet vi:)!




Bebis vill ut snart verkar det som

Ja jag åkte in akut igärkväll runt tio.tiden pga alla sammandragningar och förvärkar. Inte så mkt att säga förutom att lilltösen ngo tittar ut lite tidigare om det förtsätter såhär,Livmodertappen hade lypt från 5 cm till 2-5 -3 cm!
..

Mina "värkar" blir värre och värre för varje dag och ryggen skall vi inte tala om!

Orkar inte uppdatera mer idag, ledsen,Jag får ta mig en heldag imon och berätta hela historien!

//Isabell

Suicide!

Åh, ledsen att det inte blivit några uppdateringar från mig,Skäms på mig!
Men jag har faktiskt tagit det lugnt i helgen och bara myst med mannen mig:) va välbehövligt kände jag!
Under helgen va vi å kalas för en av mina 4 bröder som fyllde 8,Va helt okej men som vanligt väldigt mkt skitsnack så man lyssna inte direkt utan undra mest på när det hela va över. Annars bara film och mys, en del städning blev det också här hemma:)

Nu i veckan har jag tänkt att bara ta det lugnt, fått så himla mkt förvärkar och en hemsk mensvärk som ligger och trycker på i bakgrunden*suckar*,Ont i ryggen har jag med! Ajaj! Men sånt man får stå ut med när man är gravid antar jag! Skall strax hoppa in i duschen, Men slänger in bilder på hur HEMSKT håret blev, jag hatar ju verkligen när det blir sådär pissgula slingor!!! Så jävla FULT!..Skall åtgärda detta så snart som möjligt!



Spyr lite när jag ser det, använder tofs nu!!!



//Isabell

Torka de luxe!

Sorry!Helt glömt av att uppdatera men internet har krånglat pga blåsten, har sånt där 3g skitnätvärk-dongel-shit!Hänger du med??

Va inne i stan i Fredags och hitta konstigt nog julklappar till ALLA i princip,MEN det blev runt 200:- per skalle ist för 100:- som först va tanken eftersom vi faktiskt INTE har pengar,Men runt 2000:- gick åt igår. Iiiih hemsk siffra jag ser, och räkningar kom det idag också!Har sån förbaskad lust att lämna tbx alla grejer och betala räkningarna men NEJ. Det händer inte, funderar dock på att åka in till stan och lämna tbx 2 leksaker som jag i efterhand inte förstor vf jag tog när det fanns mkt roligare bredvis(notera,stressköp)!

Förövrigt så har jag ny färgat utväxt idag och hunnit slinga, blev la inte sådär jättebra och jag glömde blekmedlet i håret alldeles för långt över tiden så i topparna är mitt hår SVINTO, riktigt smular sönder sådär gött,Måste till frissan och kapa topparna!!!Bums egentligen!Skall också köpa ett schampoo som färgar håret i en annan ton när man använder det. Vill ha ljust bruna slingor kom jag på förut;).

Blir ingen bild på håret idag för jag orkar inte jobba mig just nu!Håll ut tills imon!

För övrigt så mår man skit! Antar att det lär bli så nu dom sista veckorna, SOM kommer gå göööööörsnabbt!!!!!!!(drömmer),Vill inget annat att detta skall vara över, jag har tröttnat som FAN!


Jag har även skickat hem Ricinolja som skall få håret att växa upp till 6 cm per månad istället för 1 cm som det i vanliga fall gör,,Mer om detta imorgon!



Håret innan färgning och folieslingor.


Hejsvejs!

Money money,Lovely

Yes! Nu har sambon fått sin lön så imon blir det banken och stan,Skall se om man kan hitta lite klappar inne i nordstan kanske. Återstår att se, Hoppas jag inte glömmer någon bara, är så fruktansvärt vimsig! Skall passa på att köpa mig hårfärg och blekmedel till slingorna! Även en tub med bus! Känner mig lite fräshare med färg faktiskt!Och det gör mkt med orken det med, ser jag bra ut mår jag bra:) As simple as that!

Jag packade även lite kläder jag skall ha med till BB, än sålänge bara grejer till lilltjejen men skall se till att packa ner lite stuff till mig med, man vet ju aldrig hur länge man stannar !Och jag vill ha med mig grejer så jag kan göra mig nogurlunda "snygg" trots att jag precis fött !


Skall se om jag hittar någon billig ,större väska jag kan ha med mig till BB imon när jag ändå är inne i stan, Va många månader sen jag gick runt där nu faktiskt och är lite orolig över hur jag skall fixa det?Lär la DÖ efter en halvtimma.



Tvättat och låtit allt självtorka,I väskan tar jag med mig en overall+matchande mössa,3 bodys,2 långärmade tröjor, 3 par byxor,och två "spy"/"tvätt"-lappar ,sen barnlotion nappar,mjuka skor osv osv,Skall köpa blöjor tänkte jag också!!



Påminnelse till mig själv!KÖP NAPPFLASKOR OCH ERSÄTTNING IMORGON!PEACE!


//Isabell

Gödnings-Time

Har fått i mig lite mat nu!Gott, men hälsbrännan och dom sura uppstötningarna kom på en gång-inte mysigt!
Blev supertrött efter maten så jag funderar på om jag skall ta mig en powernap på 20 min eller om jag skall hålla mig vaken tills ikväll?Känns som jag slocknar när som helst! Har fått förbannat ont i magen av Niferexen men men jag skall fixa detta och hålla ut nu dom sista veckorna och sen hoppas jag allt vänder!

Fick så fruktansvärt "mens"-värk för en timme sen som håller i sig ,kanske överansträng mig idag trots att jag inte gjort nått direkt. Tar nu 2 tabletter på natten innan jag lägger mig(runt 5 tiden på morgonen) sen tar jag en senare under dagen runt 3 tiden, Hoppas att saker vänder nu!

Ännu känner jag ingen skillnad men det kanske kommer!



Helt awesome!

Hittat grymmaste heminredningsbutiken på nätet nyss, kan säga att nästan allt på den sidan hade fått flytta in hos mig om jag hade ekonomin för det just nu! Här är lite saker jag dregglar efter,Tänk er vad snyggt i ett vitt kök!





Nu blev bilden rätt liten men ni hajjar nog grejen!
Synd att man inte va rik så man kunde köpa allt man suckta efter!


Hairfanatic!

Nu är jag tillbaka!någon som saknat mig? Iaf! Har fått smörja in kroppen nu och ptjaa kan ju säga att det gick åt en hel del! Jisses vad tjock man har lyckats bli under grav trots att jag "bara" gått upp 6 kg så syns det nått så sjukt mycket,Gick ju ner 6 kg i början av grav åga illamåendet sen gick jag upp dessa+ 6 kg till,Nåja! Jag får vara glad ändå, jag bär ju trots allt på det finaste man kan ha inom sig.

Back to the hair! Skall se till att fixa håret innan lillans ankomst detta/nästa året? Man vet ju aldrig när hon tittar ut men jag skulle gissa på i Januari,Hon är beräknad den 4e Februari?(någon som märkte att jag började prata bebis igen?*suck*)

Googlat lit eoch hitta ett par bilder på ungefär hur mitt hår skall se ut efter jag är färdig, skall iväg och köpa allt som krävs imorgon när mannen får lönen sin(får varannan Tors).


Mörkt hår med ljusa slingor som träder fram,Håret ser inte lika "tungt" ut.


Samma sak här,Jag är dock inget fan av den gula nyansen på slingorna.


Sist men inte minst,snyggaste bruden on earth.Smala&Tjocka slingor gjort över hela håret.



Är liiite kluven över hur jag skall göra men det blir nog bra;) tror ni inte? Lägger upp före och efter bilder imorgon!Spännande!



//Isabell

Busar lite!

Japp,Skall nu smörja in hela min graciösa flodhäst kropp med bus-brun-utan-sol. Har så extremt låga järnvärden att jag är blekare än ja jag vet inte vad! Sen stooora mörka ringar under ögonen. Hoppas på att bus får mig att så lite "fräshare" ut. Skall snart blogga om vad jag skall göra med mitt hår;)!Gick upp för någon timma sen och har hitills hunnit käka 2 små lussekatter och bada!Så vi hörs när jag gjort mig iordning!

 

//Isabell

Fucking Header!

Som ni seeer så har jag ingen header för tillfället! Hjälp någon?!?!?

Måste hitta något "proffs" som kan fixa en åt mig eftersom jag inte har något bra program i datan eller tålamod för att fixa det just nu! Inte så jäkla skoj men men!


Känner du någon, eller om du själv fixar headers?Skriv till mig ;) Jag länkar gärna din blogg!



Jag skall förövrigt berätta mer om mitt "hår-projekt" imorgon! Det skall bli en drastisk förändring nämligen!Vi hörs;)


//Isabell

Någon Februari-Mamma?!

Jag läser en hel del bloggar men vill framför allt hitta någon i min ålder, runt 20?Som väntar barn i Februari.
Alltid roligt att följa någon annans utveckling och som är i samma båt som jag så att säga;)!

Har du en blogg tveka inte att lämna en kommentar:)!Så går jag in och kikar!





//Isabell

Kill me! Blodbrist

Ja nu va mina blodvärden ÄNNU sämre än sist jag va hos BM, Hon ville skicka mig till sjukhus för injektioner av järn men måste vänta på utlåtande av läkare först. Kan ju säga att jag mår betydlgt sämre än vad jag gjorde för en månad sen, och ibland frågar jag mig själv hur jag står ut,Vilket jag egentligen inte gör. Fick för mig att äta kött till middag efter utlåtandet av BM, Men usha säger jag bara,Tycker inte om det!Blir som en stor "boll" i munnen på mig när jag tuggar det, men tuggade fort så in i helvete och all mat va la slut på 5 min! och då va det ändå en stor bit griskött ,2 potatis,en halv stor tomat och en jädra massa broccoli! Tillsammans med detta någon klyfta blodgrape ..För att ta upp järnet i maten,Höhö..

Inatt börjar jag med tabletterna igen,2 stycken på tom mage och så hoppas jag att magen inte går käpp rätt åt helvete för mig, tål inte att ta järntabletterna nämligen.Men men , jag står inte ut med hjärtklappning,att vara blek som ett lik, svimfärdig och få andningsvårigheter pga detta...

Lillan låg med huvudet ner idag och allt verkade kanon utan min blodbrist:)

 

Min och sambons mage för ett par veckor sen!Charmigt värre!

 

 

Förövrigt så fick vi lite snö igår men det har regnat bort nu!FAN säger jag! Den gjorde mig så glad och gav mig lite energi. Skall jag vara ärlig så har jag sån lust att bara skita i julen, bara slänga ner allt jävla pynt i lådorna igen och låtsas som ingenting!!Aja skall sluta vara en sån bitterfittaaaaa nu och rycka upp mig!En promenad hade vart hur gött som helst nu , men tyvär så "vågar" jag mig inte ut mitt i natten på promenad som jag gjorde innan jag vart gravid, jag har två att tänka på nu<3

 

 

//Isabell

Me

Going bananas!

Kokar mig 2 ägg för tillfället, tänker äta dessa med kaviar!






Ljusen på vardagsrumsbordet just nu:) mysigt tycker jag allt!

Jag lämnar i princip ALLTID en lapp på köksbordet till min man som han kan läsa varje morgon innan han går till jobbet!Vet inte varför, men har nästan alltid vart så sen han började jobba, kan stå allt mellan himmel och jord!Vill liksom bara att han skall veta att jag tänker på han och ge han en bra start på dagen :)! Fler som gör nått liknande?

//Isabell

Du har 59 dagar till förlossningen.

Ja!

Idag återstår det 59 dagar till förlossningen! Kanske mer,kanske mindre, Jag hoppas på mindre!

Jag letar nästan alltid efter tecken på att nånting är pågång, trots att jag vet att det är lite för tidigt för henne att komma redan. Drack precis en kopp med O'Boy och en lussekatt! Jag har nog ätit 5 stycken redan! Blev inget pepparkaksbak utan bara lussekatter, men lika glad är jag för det!

Tittade ut genom fönstret för en stund sen och såg att den första snön här har kommit! Som jag längtat, ville springa in till sambon som en litet barn och berätta att det snöat men lät bli, stackarn skall upp tio i fem och ta bussen runt kvart över 5 så han behöver sova så som han sliter hela dagarna.



  • Första dagen for din senaste mens var 30-Apr-2011
  • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 04-Feb-2012 (s tecken)
  • Du är gravid i vecka 31+3 (läs mer).
  • Bebisen väger c:a 1887 gram. *
  • Bebisen är c:a 43,5 cm från hjässa till fot. *
  • Du har klarat av 78% av graviditeten.
  • Du har 59 dagar till förlossningen.
  • Din första trimester varar från 30-Apr-2011 till 29-Jul-2011
  • Din andra trimester varar från 30-Jul-2011 till 27-Oct-2011
  • Din tredje trimester varar från 28-Oct-2011 till 04-Feb-2012




Trots att allt ÄR förjävligt just nu så är detta nått utav det bästa jag gjort!



Peace!

Vecka 32

Är nu inne i vecka 32! Underbart men samtidigt ett rent helvete, Så svårt att andas och foglossningen tar kålen på mig! Men jag försöker göra det bästa av situationen. Just nu sitter jag och tar en paus, har städat idag, dammsugit och plockat undan och tagit hand om det gigantiska berget av disk som mitt kök bestod av! Väntar in min man nu som är påväg hem från jobbet. Tänkte vi skulle ställa oss och baka pepparkakor och lusskatter när han kommer.Mycket troligt att vi lagar mat innan , men men :) Mysigt. Nu är det ju inte långt kvar till jul!Har ni inhandlat allt till barn,vänner, släktingar? Jag har la bara en megabeställning kvar på nätet som skall göras så är alla klappar klara!!

Den obligatoriska mag-bilden. Tyvär har jag nu spruckit mellan hålen där navel-piercingen satt:S? lite mysko !


Gravid vecka 32

Bebisen

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

 

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

 

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

 

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika.


//Isabell

Julklappsäcken värd 7000:-,Tävla du med!



”Jag tävlar om en ”Julklappssäck” som innehåller priser som är värda minst 7000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Onyxsweden.se sponsrar med ett armband från Snö of Sweden!
*Sovtex sponsrar med en urläcker prydnadskudde!
*Wigglekart sponsrar med en Wigglekart i valfri färg!
*Loveko sponsrar med Lulu’s choklad kroppssmör och fyra stycken lypsyl!
*Ljuskraft sponsrar med ett värmedjur (kanin)!
*Karin Herzog sponsrar med ”Essential Mask”!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Lilla Fjärilen Design sponsrar med en valfri bok!
*Buaknallen sponsrar med en stor, härlig nallebjörn!
*Crocs.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor och ett ”give away-kit”!
*Barnkalaset.se sponsrar med ett valfritt kalaspaket (tallrikar, muggar och servetter)!
*MyHeart.se sponsrar med ”52 romantiska veckor”!
*Leklandet.se sponsrar med ett glasscafé!
*Alvaboden sponsrar med ett ursött babygym!
*Canvastavlan.se sponsrar med ett presentkort på 600 kronor!
*Qpix sponsrar med ett presentkort på 400 kronor!
*Smultronbyn sponsrar med ett munspel och ett smyckeset!
*Smyckesboxen.se sponsrar med ett charmsarmband med en berlock!
*Ekoleko sponsrar med en stor påse playmais!
*Onetex sponsrar med ett presentkort på 300 kronor!
*Cutiepie.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor!
*Frank&Poppy sponsrar med en valfri tröja från sin nya kollektion!
*Lollopard sponsrar med en mobilsocka!
*Textilonnet.se sponsrar med en valfri gardin!
*Gunry sponsrar med en Bodybutter, en bodyscrub och en facescrub (oliv)!
*Nilma sponsrar med en personlig namntavla!
*Vindagården sponsrar med en Leporello!
*Fröken M sponsrar med 2 st trälyktor, 2 st gräddbakelser och 1 väska!

 

 

 

//Isabell

Ny tatuering

Ja idag fick jag för mig att tatuera mig. Har ju maskin och allt tänkbart till så brukar tatuera både mig själv,sambon,släkt och vänner. Dom senaste månaderna har jag inte riktigt orkar men idag fick jag äntligen gjort min tatuering. 9 månader för sent bara;)






Jag har några till jag gjort med detta är några av dem :)Helt okej.Jag har inte tatuerat speciellt länge och när graviditeten satte igång så orkade jag helt enkelt inte.

"Fredrick"-Gjorde jag idag. Det är min sambo och kärleks namn. Vet att många skulle säga att man är riktigt dum i huvudet som tatuerar in någons namn, MEN för mig står det för så mkt mer än "här&nu", Han är den första som jag upplever riktig kärlek, Den första pojkvännen som fått mig riktigt glad och fått mig att SKRATTA! Fadern till våran dotter som kommer snart. Så oavsett vad som händer i framtiden så ångrar jag mig inte. Det är så mkt mer än ett namn.

Älskar min sambo,kille,man,Pappan till mitt barn. Vi har skapat det finaste man kan göra tillsammans.


//Isabell

3D/4D

Glömt att blogga om ultrljudet vi var på.

Vi fick se vår lilla tjej genom 3D/4D ultraljud, det va en riktigt häftig upplevelse! Och kan garantera att alla som funderar på att göra detta gör det! Man ångrar sig INTE. Så himla häftigt,Vi fick se hennes vackr ansikte,Långa fina fingrar och söta fötter!

Här kommer lite bilder på vårt charmtroll !









Detta va bara några få bilder av alla,Valde dom jag gillar mest:).Det blev mest bara profilbilder för lillan läg så långt mer i bäckenet att det va svårt att ens få bilder på henne!Barnmorskan både tryckte och bad mig studsa upp och ner och göra olika övningar för att hon ev skulle vända huvudet, men icke. Hon vägrade visa upp sig för oss;).

Håller på att ladda upp en video till datorn, så håll utkik så skall jag ladda upp så får ni se hur hela processen gick till!

//Isabell
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!